anika
anika

anika

Anika este un restaurant cu bucătărie românească modernă, inspirată din mâncărurile vechi românești și ingredientele teritoriului local, exprimat prin preparate fine și vinuri exclusiv românești.

Comanda de aici

Alexandru Dumitru, Co-owner Anika Restaurant

1. Descrie-te într-o propoziție. Ce îți place cel mai mult la tine?

Cel mai mult îmi plac la mine curiozitatea și curajul de care dau dovadă în industria ospitalității.

2. Cel mai marcant oaspete care a trecut pragul Anika? / Cea mai interesantă experiență cu un oaspete/client Anika.

Răzvan Exarhu, pe el l-aș alege. Îl ascult dimineața sau seara pe youtube, iar cartea lui, Fericirea e un ac de siguranță, am citit-o într-o zi.

3. Cum ai contribuit la dezvoltarea comunității din care faci parte?

În momentele de față contează orice. Un mesaj de încurajare, să cumperi din comunitate, să promovezi ce fac alții și, nu în ultimul rând, să pui umărul la consolidarea comunității prin lucruri care țin de tine. Uite, de exemplu, am fost în octombrie în Sazchiz, iar ce fac oamenii de acolo pentru comunitatea lor ar trebui să fie un model pentru noi.

4. Cum te vezi în 2021?

Sper ca Anika să revină la ce a fost și să mă pot bucura și găti așa cum îmi doresc. Anika a fost deschis în 26.02.2020, cu doar 2 săptămâni înainte de starea de urgență. Așa că nu am putut să mă bucur foarte mult de visul meu realizat, acela de a avea și conduce propriul meu restaurant. Asta plănuiesc să fac în 2021.

5. Recomandă-ne un mic antreprenor de la care cumperi tu.

Ferma de lactate Comalat din județul Teleorman.