Cunoaște localnicii

Teaz.ro

Teaz.ro

Suntem Teaz.ro, un magazin online de ceaiuri loose leaf, accesorii și cadouri pe bază de ceai și oferim soluții personalizate de integrare a ceaiului în meniurile celor mai drăguțe locații din țară.

Vezi mai mult

Urban Bag

Urban Bag

Suntem un brand tanar focalizat pe productia de genti, rucsacuri, portofele si agende. Designul rezulta din energia unica si distincta a vietii urbane, cu accente functionale, care sa se poata adapta la asteptarile intr-o continua schimbare a vietii metropolitane. Folosim numai materiale naturale precum panza si pielea naturala neprelucrata, pentru a da produselor noastre un aspect old-school, vintage si clasic, ceea ce le face extrem de versatile si vizibile.

Vezi mai mult

MURI

MURI

Pasiunea ne-a determinat catre calea antreprenoriatului. Pasul firesc dupa pasiune si formare in domeniu a fost sa conturam conceptul Muri Chocolatier, ciocolaterie din inima Transilvaniei cu specialitati din ciocolata pentru cei pasionați de gust, rafinament și eleganta.

Vezi mai mult

Ceramic Sparrow

Ceramic Sparrow

Ceramic Sparrow creează obiecte cu design unic, din porțelan. Obiectele sunt concepute de noi în atelierul nostru, printr-un proces îndelungat și minuțios.

Vezi mai mult

Miros de Miere

Miros de Miere

Am început totul acum doi ani ca o activitate de weekend, din drag pentru lucrurile simple și mici ritualuri care mă relaxează. Apoi pentru că aveam destul de multe lumânări am oferit cadouri pentru prieteni, familie, apropiați și o colegă m-a întrebat dacă nu pot să fac pentru o nuntă care a avut masă mare cu un aranjament mai retro-regal. Atunci mi-am dat seama că aș putea să fac asta pentru mai mulți oameni, doar ca a durat până mi-am făcut curaj și pagina de facebook, instagram, site.

Vezi mai mult

Catleya

Catleya

Catleya este unul dintre primele domenii vini-viticole boutique din România și produce, cu pasiune și respect pentru mediu, vinuri de cea mai înaltă calitate.

Vezi mai mult

Zăganu

Zăganu

Zăganu este producătorul de bere artizanală care, începând cu 2013, a deschis și revitalizat o piață pe cale de dispariție, cea a berilor artizanale românești, nepasteurizate, produse local, în cantități mici, după rețete proprii, cu ingrediente naturale.

Vezi mai mult

Casa Dizei

Casa Dizei

Casa Dizei este o mică companie producătoare de sosuri Chutney și dulcețuri alese pentru pofticioși și gurmanzi.

Vezi mai mult

D’Alba chips

D’Alba chips

Sunt producător de cartofi prăjiți tip chipsuri din Alba Iulia.

Vezi mai mult

Ioan Mitroi

Ioan Mitroi

Magazin online de bere craft produsă în România.

Vezi mai mult

Chef Sosin

Chef Sosin

Un laborator de producție sosuri artizanale, cu gusturi și culori intense, ușor gourmet, care dau dependenta și te provoacă să fii creativ în bucătărie.

Vezi mai mult

Odaia Bună

Odaia Bună

Odaia bună este un proiect de familie, început în urmă cu 4 ani pentru a susține micii producători din Dâmbovița și împrejurimi.


Vezi mai mult

Domeniul Bogdan

Domeniul Bogdan

Domeniul Bogdan s-a născut dintr-un vis: visul de a produce un vin de excepție și, în aceeași măsură, total natural.

Vezi mai mult

Studio mud

Studio mud

Studio mud este terenul nostru de joacă serioasă, spațiu de autocunoaștere și expresie, spațiu de manifestare liberă, oportunitate de interacțiune cu lumea. Vrem să fie necenzurat și personal.

Vezi mai mult

anika

anika

Anika este un restaurant cu bucătărie românească modernă, inspirată din mâncărurile vechi românești și ingredientele teritoriului local, exprimat prin preparate fine și vinuri exclusiv românești.

Vezi mai mult

Gadal Tea

Gadal Tea

Ceaiul Gadal este o admirație din toată inima față de arta veche de secole de a face cea

Vezi mai mult

Idicel

Idicel

Rostul înseamnă chemare: curajul de a cinsti satul și omul care îl sfințește, cu meșteșugul și arta sa.

Vezi mai mult

Le Bab

Le Bab

Sărbătorirea bucătăriei antice din Orientul Mijlociu prin concentrarea pe kebab-urile gătite la foc deschis.

Vezi mai mult