Domeniul Bogdan
Domeniul Bogdan

Domeniul Bogdan

Domeniul Bogdan s-a născut dintr-un vis: visul de a produce un vin de excepție și, în aceeași măsură, total natural.

Comanda de aici

1. Descrie-te într-o propoziție. Ce îți place cel mai mult la tine?

Îmi place să cred despre mine că reprezint un echilibru între emoțional și pragmatism, loial, e drept uneori impulsiv.

2. Cel mai marcant oaspete care a trecut pragul Domeniul Bogdan? Cea mai interesantă experiență cu un oaspete/client Domeniul Bogdan?

Din capul locului Philippe Cambie. Acest mare oenolog pe care Robert Parker îl consideră oenologul anului 2010, un antrenor al viticultorilor. Alături de acesta am trăit o experiență inedită privind perspectiva vinului românesc ca potențial în piață.

3. Cum ai contribuit la dezvoltarea comunității din care faci parte?

Tocmai prin tipul de agricultură pe care Domeniul Bogdan o practică, adică agricultura biodinamică. Prin esența acestui mod de a face agricultură este exprimat cel mai mare respect față de mediul înconjurător, implicit față de orice formă de viață. La Domeniul Bogdan nu folosim substanțe chimice de sinteză, promovând viața așa cum este ea. Păstrăm pentru generațiile viitoare un pământ curat, o apă curată și un mediu nealterat.

4. Cum te vezi in 2021?

Suntem o companie înființată în 2011 și de atunci am investit continuu atât în producția de struguri cât și în cea a vinului și sperăm ca în anul 2021 să aibă loc o relaxare a situației actuale, pentru a ne putea bucura de roadele eforturilor noastre. Personal, sunt o persoana optimistă și de aceea sper să trecem cu bine peste această situație globală care ne-a dat planurile tuturor peste cap.

5. Recomandă-ne un mic antreprenor de la care cumperi tu.

Magenta Printing Solution – o afacere mică de familie care activează în zona publicității și a tiparului digital.