Studio mud
Studio mud

Studio mud

Studio mud este terenul nostru de joacă serioasă, spațiu de autocunoaștere și expresie, spațiu de manifestare liberă, oportunitate de interacțiune cu lumea. Vrem să fie necenzurat și personal.

Comanda de aici

1. Descrie-te într-o propoziție. Ce îți place cel mai mult la tine?

Sunt o persoană curioasă, deschisă, mereu în căutare. Cel mai mult cred că îmi place că nu mă iau prea tare în serios, fapt ce oferă un grad de libertate interacțiunii cu cei din jur.

2. Cel mai marcant oaspete care a trecut pragul Studio mud? / Cea mai interesantă experiență cu un oaspete/client Studio mud.

Pentru mine, toți oamenii care vin în atelier sunt speciali și creează prilejul unei experiențe personale, unice. Învăț câte ceva de la fiecare și încerc să ofer înapoi cât pot din bucuria cu care meșteresc.

3. Cum ai contribuit la dezvoltarea comunității din care faci parte?

Noi avem o micro comunitate în care funcționăm ca într-o familie, împărțim de la chiria spațiului la dileme existențiale și creative. Rolurile se schimbă constant, în funcție de apele în care corabia se află la momentul respectiv, deci probabil că gradul mare de disponibilitate pe care îl avem fiecare ne ține împreună.

4. Cum te vezi în 2021?

În 2021 sper să fiu sănătoasă și împăcată cu orice va fi să fie.

5. Recomandă-ne un mic antreprenor de la care cumperi tu.

Hm, depinde ce nevoi am, dar da, încerc să cumpăr de la oamenii din jur cât pot de mult: cosmetice de la Deplin, cafea de la o cafenea mică din Cotroceni, haine de la Atelier Tron și Fici Mimi, ceramică – când mă plictisesc de ale mele- iau de la Sandra Berghianu, pâine de la Alexandra Andronic.