Gadal Tea
Gadal Tea

Gadal Tea

Ceaiul Gadal este o admirație din toată inima față de arta veche de secole de a face cea

Comanda de aici

Ceaiul Gadal este o admirație din toată inima față de arta veche de secole de a face ceai și o dorință de a-i aduce spiritul înapoi, cu o sensibilitate contemporană. Gadal, care se traduce prin „înălțător”, este o stare idilică care oferă liniște, mult peste ritmul vieții moderne.

Fiecare colecție cuprinde o varietate de ceaiuri organice amestecate din ingrediente naturale pure și exprimă, în modul său distinct, principiile ceaiului Gadal.

COLECȚII

Colecția Gadal’s Classics este inspirată din ierburile cultivate local pe câmpurile din jurul Iașului, România, locul unde a fost înființat Gadal. Lavanda, coada șoricelului și soc sunt printre cele mai bune și sunt renumite pentru proprietățile lor curative excepționale.

Celebrând diversitatea ceaiului, a doua colecție este concepută pentru a oferi amestecuri frumoase, aromate și atent selectate de plante, fructe și ierburi.

Cu accent pe caracteristici speciale sau dedicate sărbătorilor festive pe tot parcursul anului, cea mai recentă colecție face experiențe cu adevărat minunate cu ceai. Ceaiul din fructe lansat recent, natural, este un favorit al copiilor.

Produsele Gadal Tea sunt create cu gândul reducerii impactului asupra mediului prin ambalaje sustenabile, ingrediente certificate organic și o grijă constantă pentru găsirea materiilor prime locale.

Descrie-te într-o propoziție. Ce îți place cel mai mult la tine?

Funcționez cel mai bine atunci când îmi ascult instinctul și îmi plac la mine momentele când am răbdarea să fac asta.

Cel mai marcant oaspete care a trecut pragul Gadal Tea?

Nu avem un punct de vânzare propriu, acesta ar fi unul dintre planurile pentru viitor.

Cum ai contribuit la dezvoltarea comunității din care faci parte?

Am cumparat la rândul meu materii prime de la cât mai mulți furnizori locali. M-am bucurat să găsesc pentru ingrediente furnizori certificați organic, cu o producție mică dar de calitate. Sper ca în timp să creștem împreună.

Cum te vezi in 2021?

E greu de prevăzut, dar cred ca va fi un an bun.

Recomandă-ne un mic antreprenor de la care cumperi tu.

Prisaca Barnova.