Teaz.ro
Teaz.ro

Teaz.ro

Suntem Teaz.ro, un magazin online de ceaiuri loose leaf, accesorii și cadouri pe bază de ceai și oferim soluții personalizate de integrare a ceaiului în meniurile celor mai drăguțe locații din țară.

Comanda de aici

1. Descrie-te într-o propoziție. Ce îți place cel mai mult la tine?

Promovăm prepararea corectă și servirea domoală a ceaiului, indiferent de anotimp, în formă caldă sau rece. Suntem fericiți pentru că am reușit să păstrăm cele mai înalte standarde de calitate la ceaiurile și infuziile comercializate și pentru că de 7 ani încă suntem într-un proces continuu de căutare și curatare a noilor sortimente și categorii de produse.

2. Cel mai marcant oaspete care a trecut pragul ?

Avem mereu norocul de a întâlni clienți deosebiți, de la oameni ce își prepară zilnic ceaiul cu rigurozitate, în stil gong fu, la clienți ce pășesc curioși în lumea ceaiului, până la iubitori ai ceaiului ce sunt uimiți că pot să achiziționeze un ceai bun din România și nu numai din afară. Ne amintim totuși de o ocazie în care am cunoscut un chef și proprietar al un restaurant japonez din România, ce ne-a încântat cu simplitatea și înțelepciunea sa, într-un pairing perfect cu vechea ceremonie japoneză chanoyu.

3. Cum ai contribuit la dezvoltarea comunității din care faci parte?

România nu este o țară cu un backgroud sau cu o cultură puernică a ceaiului. Mulți români confundă ceaiul cu infuziile de plante, de care își amintesc cu tristețe, asociindu-le cu vreo boală. Deși este o cale fascinantă pentru cei curioși, lumea ceaiului se bazează în primul rând pe educație, pe răbdare și pe valoare. Educația noastră, a consumatorului final, în mod direct, sau în mod indirect, prin intermediul locațiilor cu care colaborăm, prin traininguri ale angajaților, sau prin sesiuni de cupping. Susținem industria ospitalității și ne promovăm mereu partenerii pe rețelele noastre sociale sau prin recomandări directe, pentru că noi credem în ei. Consiliem, oferim soluții personalizate B2B, adaptate fiecărui `client-prieten` în parte. La aceste contribuții recurente se adaugă acele cazuri izolate în care am susținut proiecte culturale, asociații de voluntari sau spitale.

4. Cum te vezi in 2022?

În 2022 ne vedem luminoși, buni și la fel de pasionați. Mai departe este normal să avem planuri și să ne dorim să menținem sau chiar să dezvoltăm această creștere pe care am înregistrat-o în ultimii ani, fie ei chiar și pandemici. Însă suntem departe de a face previziuni într-un mod corporatist, anxios. Suntem blânzi cu noi și cu cei din jurul nostru.

5. Recomandă-ne un mic antreprenor de la care cumperi tu.

Vrem să îi mulțumim colaboratorului nostru, dl. Nelu, ce în atelierul său de legătorie din Piatra-Neamț muncește în acest moment la cutiile noastre de cadouri Teaz Special Gift Packs, al căror concept a fost publicat în 2017 pe Packaging of The World, dar el nici nu cred că știe acest lucru.