MURI
MURI

MURI

Pasiunea ne-a determinat catre calea antreprenoriatului. Pasul firesc dupa pasiune si formare in domeniu a fost sa conturam conceptul Muri Chocolatier, ciocolaterie din inima Transilvaniei cu specialitati din ciocolata pentru cei pasionați de gust, rafinament și eleganta.

Comanda de aici

1. Descrie-te într-o propoziție. Ce îți place cel mai mult la tine?

Arta noastra, a ciocolatei artizanale este ca si moda: produse de sezon, lux, eleganta, lansari, trenduri, extreme, excentricitate, evenimente exclusiviste si editii limitate.

2. De unde vine inspirația pentru aceste opere de artă ?

Inspiratia poate sa vina de oriunde, mergand pe strada si admirand vitrinele, discutand cu prietenii, cu clientii despre poftele lor, facand sport sau chiar ascultand melodia preferata in timp ce concep un nou gust pentru ganache. Spre exemplu am primit cadou intr-o cutie de matase acum ceva timp, sofran, iar anul acesta dupa multe incercari, am realizat o reteta pentru cineva foarte special, cu acest condiment pretios.

3. Cum ai contribuit la dezvoltarea comunității din care faci parte?

Noi propunem un stil de viată prin bucuria aromelor, sau, dupa cum spune francezul prin expresia „ joie de vivre”, bucurie de viata, o exaltare a vieții. Se știe că francezii au cei mai renumiți și geniali bucatari, deoarece aceștia stiu sa savureze mancarea fara sentimente de vinovatie si sa se delecteze in fiecare zi. Materia prima o primim din Belgia si Franta, lucram cu ciocolata de origine, pentru restul ingredientelor incercam sa ne aprovizionam de la producatori locali. Avem un foarte mare respect fata de afacerile nascute din pasiune, la noi in tara. Generatia noua de mici antreprenori in domeniul culinar sunt tot mai dedicati hranei sanatoase, a produselor curate din ingrediente cat mai natural si locale.

4. Cum s-a dezvoltat această nișa, a ciocolatei artizanale, în ultimii ani?

Produsele noastre se gasesc online pe site-ul nostru www.murichocolatier.ro Bomboanele noastre pictate manual au fost noutatea pe piata din Romania in 2017 cand le-am lansat.Completam oferta cu trufe si praline. Cerere exista mai ales din partea persoanelor pasionate de ciocolata artizanala, este vorba si de educarea pietei in acest sens. Cred ca, nisa in care activam noi, creste odata cu noi. La inceput, nu au fost multi pasionati iar oferta era aproape inexistenta, dar acum sunt tot mai multi de fiecare parte, secretul este sa stii sa alegi calitate vs cantitate.