Le Bab
Le Bab

Le Bab

Sărbătorirea bucătăriei antice din Orientul Mijlociu prin concentrarea pe kebab-urile gătite la foc deschis.

Comanda de aici

Descrieti Le Bab într-o propoziție. Ce va place cel mai mult la voi?

Munca în echipă și creativitatea echipei noastre.

Explorarea ingredientelor locale de sezon și schimbarea meniului rapid și în ton cu feedback-ul clienților. Am schimbat unele părți ale meniului de 18 ori într-un an și jumătate, adaptându-ne la feedback și sezonalitate.

Grija cu care preparăm mâncarea și ne instruim tot personalul pentru a înțelege ingredientele și procesele.

Cel mai marcant oaspete care a trecut pragul Le Bab? / Cea mai interesantă experiență cu un oaspete/client Le Bab?

Am avut cativa clienți care și-au lăsat amprenta. Am avut un actor german, Mark, care ne vizita zilnic când se afla aici pentru proiectul său. El ne-a oferit întotdeauna feedback pozitiv și o mare energie față de ceea ce facem noi la Le Bab. El încă ne scrie întrebând despre afacerea noastră și cum ne adaptăm la pandemie.

Cum ați contribuit la dezvoltarea comunității din care faceți parte?

Misiunea Le Bab a fost întotdeauna să aduca în lumina ingrediente local și sezoniere. Încercăm întotdeauna să cumpărăm de la producătorii locali, în special cei mai mici. Majoritatea listei noastre de vinuri provine din podgorii mai mici, mai puțin cunoscute. O altă colaborare notabilă este cu Gradina Corbilor, doi frați care oferă unele dintre cele mai bune produse cultivate românești disponibile.

De asemenea, căutăm continuu colaborări cu alți întreprinzători / întreprinderi mici pentru a crea o situație câștig-câștig.

Cum vă vedeți în 2021?

Dezvoltând și oferind experiențe de neuitat clienților noștri. Încercând să extindem afacerea.

Recomandă-ne un mic antreprenor de la care cumperi tu.

Grădina Corbilor. O descoperire grozavă. O afacere agricolă administrată de doi frați care depun un efort uriaș în cultivarea / furnizarea unora dintre cele mai bune legume pe care le-am întâlnit în România.